Adrian Enache e mândru că iubita lui şi-a luat doctoratul

21 martie 2017 21:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai longevive prezentatoare şi realizatoare tv, Iuliana Marciuc (49 de ani), şi-a mai adăugat o reuşită în palmares.

Săptămâna trecută, şefa delegaţiei României la concursul Eurovision a susţinut la UNATC lucrarea sa de doctorat, cu titlul ”Imagologie în reprezentarea creativă din cinematografie şi media”.

Reuşita a venit cu o zi înaintea competiţiei naţionale Eurovision, iar cel care s-a bucurat deopotrivă cu vedeta TVR a fost chiar Adrian Enache.

Artistul şi-a susţinut iubita din public. ”Lucrarea asta este încheierea unui proiect început în urmă cu trei ani, dar şi rezultatul muncii mele de o viaţă în televiziune. Am avut emoţii mai mult decât mă aşteptam, pentru că deşi apariţia în faţa publicului nu-mi era străină, situaţia a fost complet inedită pentru mine şi am constatat cu surprindere că şi profesorii au avut emoţii atunci când au citit referatele lucrării mele. A fost o zi într-adevăr specială, încărcată de emoţie, bucurii, dar şi de satisfacţie”, a declarat Iuliana Marciuc, pentru ziarul Click!

Mai multe