Adrian Enache: «Viaţa fiicei mele nu este de vânzare»

20 octombrie 2015 22:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adrian Enache este mulţumit de modul în care s-a încheiat procesul, pe care i l-a intentat fiica sa, Diana (18 ani), bărbatului care a agresat-o, Ali Kanaan (47 de ani).

Acesta a înjunghiat-o pe fiica artistului, anul trecut, şi a fost pedepsit cu 4 ani închisoare şi daune în valoare de 50.000 de euro. Kanaan a contestat decizia, dar luni, a primit o pedeapsă mai mare: 5 ani de puşcărie.

Enache, care în permanenţă i-a atras atenţia agresorului că ar putea primi o pedeapsă mai mare, spune că acesta a avut avocaţi şi lasă să se înţeleagă că partea adversă l-a contactat prin intermediari, pentru a ajunge la o înţelegere.

”M-au căutat prin tot felul de intermediari, însă viaţa fiicei mele nu e de vânzare! S-au crezut elefanţi, dar, de fapt, sunt nişte monştri, aşa mi-a zis Eminescu să le spun. Au venit în grup, dar magistraţii au fost corecţi. Jos pălăria, justiţia română! Diana era stresată, acum a scăpat, s-a dat decizia finală. Mă bucur că fata mea îşi va putea îndeplini visul în linişte, acela de a deveni avocat şi să-i apere pe cei care trec prin situaţia ei”, ne-a declarat, marţi, Enache.

Mai multe