Adrian Minune, show de excepție la botez! Invitații lui Pepe au plâns

31 august 2015 18:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pepe și Raluca și-au botezat fetița cea mică duminică (30 august), alături de vedete de top din showbiz-ul românesc, dar și de familie și cei mai apropiați prieteni. Petrecerea a fost una fastuoasă, dar și emoționantă, atât pentru părinți, cât și pentru ceilalți invitați.

Cel care i-a încântat pe cei prezenți la botezul organizat de Pepe este chiar Adrian Minune (40 de ani), care a întreținut atmosfera la petrecere. Acesta a făcut dedicații pentru nași, prieteni, frați, dar și pentru mama lui Pepe, care a fost profund impresionată.

Când Adrian Minune i-a pomenit numele, mama lui Pepe a izbucnit în lacrimi. Aceasta s-a lăsat copleșită de emoții și chiar l-a îmbrățișat pe artist.

Pepe, impresionat până la lacrimi

Nici Pepe nu a fost greu de impresionat. Tatăl Rosei a ascultat cu atenție cuvintele cântărețului și i-au lăcrimat imediat ochii.

Petrecerea organizată cu ocazia botezului Rosei Alexandra i-a impresionat pe toți invitații, care au dansat și s-au distrat până în zori. Adrian Minune a încins atmosfera și chiar a făcut un duet cu Andra, nașa fetiței, care l-a acompaniat la melodia „Sanie cu zurgălăi”.

Mai multe