Adrian Minune și-a luat Lamborghini de 400.000 de euro: «Ceva frumos pentru un om care muncește de mic»

30 ianuarie 2020 22:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pasionat de bolizii cu mulţi cai putere, Adrian Minune (45 de ani) şi-a făcut un cadou de zile mari. Celebrul manelist şi-a adăugat la colecţia lui de maşini un Lamborghini Aventador Coupe, de culoare roşie, pentru care a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puţin de 400.000 de euro.

Bijuteria care are 700 de cai putere la bord a fost comandată din Germania, iar de câteva săptămâni posesorul o conduce pe străzile patriei. De-a lungul timpului, cântăreţul de manele a mai condus şi alte maşini scumpe, precum Ferrari, pe care l-a accidentat.

”Ceva frumos pentru un om care munceşte de mic”, a scris Adrian Minune în dreptul fotografiei de pe Facebook. Postarea a strâns multe aprecieri, dar a dat curs şi unor mesaje, unele de felicitare, altele răutăcioase. Adrian Minune a avut de-a lungul timpului probleme cu maşinile, în sensul că, fiind prea mic de statură (n.r.-are 1, 50 m) cu greu putea conduce.

Amicii lui susţin că îşi punea perne pe scaun pentru a putea ajunge la volan. Adrian este căsătorit cu Cati Simionescu şi au împreună trei copii, Adrian Jr, Carmen şi Adriana, toţi moştenindu-i calităţile artistice. Adrian cântă cu fiul lui la nunţi, acesta fiind nu numai un bun chitarist, ci şi un solist talentat.

Mai multe