Adrian Mutu a pus ghetele în cui şi se-ocupă de fetele lui!

19 mai 2016 20:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Şi-a încheiat socotelile cu fotbalul, iar acum face slalom printre neveste. După ce Alexandra Dinu l-a dat în judecată pentru pensia alimentară, Adrian Mutu a dat o fugă acasă la cea de-a doua soţie, să-şi vadă fetele. Nu singur, ci a zburat în Republica Dominicană cu cea de-a treia soaţă.

E legat pe viaţă de femeile pe care le-a luat cu acte şi care s-au împărţit în 4 colţuri ale lumii: Alexandra Dinu (Milano şi Los Angeles), Consuelo Matos (Republica Dominicană) şi Sandra Bachici (România). Cu slabe speranţe de a prinde lotul pentru Euro 2016, fotbalistul Adrian Mutu (37 de ani) se concentrează acum pe familie.

Nici cu Liga 1 nu mai are treabă, din moment ce campionatul s-a încheiat, iar echipa lui, ASA Târgu Mureş, s-a clasat pe locul 6. Aşadar, zilele acestea, “Briliantul” şi-a luat nevasta, pe Sandra, şi a zburat 9.000 de km până în Republica Dominicană, pentru a-şi vedea fiicele din căsnicia cu Consuelo. Mutu s-a lăudat pe reţelele sociale cu prinţesele lui, Maya (7 ani) şi Adriana (9 ani), pe care le-a scos la distracţie într-un loc exotic şi exclusivist. Însoţit şi de actuala lui soţie, care se înţelege de minune cu puştoaicele, Mutu a mers în provincia La Romana, situată la 100 km de capitala Santo Domingo şi s-a cazat într-un resort de 5 stele, un colţ de rai în care merg vedetele de pe tot globul. Măcar aşa a uitat pentru câteva zile de belelele pe care le are în ţară şi care se datorează faptului că a uitat să plătească pensia alimentară pentru Mario (13 ani), fiul lui cu Alexandra Dinu.

E dator 140.000 € la fiul lui

Luna trecută, Alexandra Dinu (35 de ani), a apelat la judecători şi a obţinut aprobare pentru a-l executa silit pe fostul soţ, Adrian Mutu (37 de ani). Frumoasa actriţă a făcut aceste demersuri pentru fiul ei, Mario (13 ani), care are de primit de la tatăl lui mai bine de 140.000 €, reprezentând pensia alimentară.

Mai multe