Adrian Mutu, amor cu Sandra Bachici în căsuţa din copac

27 aprilie 2015 18:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adrian Mutu (36 de ani) îi face toate poftele noii sale iubite, Sandra Bachici (21 de ani). Dacă luna trecută au fost într-o vacanţă de cinci stele, în Turcia, la Bodrum, acum „Briliantul” i-a arătat Sandrei cum se face amor la înălţime.

Cei doi porumbei au petrecut câteva nopţi romantice la Predeal, la deja cunoscutul Complex Harmonie-Casa din Copac. Mutu, deşi şomer de ceva timp, nu se uită la bani când vine vorba să-şi răsfeţe iubita, învăţată de altfel cu sejururi de lux în întreaga lume. Aşa că Briliantul a închiriat o căsuţă în copac, dotată cu toate utilităţile, şi a scos din buzunar 400 de lei pentru o noapte petrecută la înălţime în compania frumoasei din Timişoara. 

Din luna ianuarie, de când i-a suflat fără prea multe remuşcări  logodnica colegului de la Naţională, Laszlo Sepsi, Adrian Mutu a înflorit alături de noua sa iubită, Sandra. Cei doi amorezi locuiesc împreună şi îşi fac chiar planuri de căsătorie.

De Paşte, Adrian Mutu a dus-o pe Sandra la părinţii lui, la Piteşti, bruneta înţelegându-se de minune cu viitorii socri. La vară, Adi şi Sandra vor fi naşi pentru nişte prieteni buni ai Briliantului, prilej cu care ar trebui să urgenteze cununia.

Mai multe