Adrian Năstase are un nepoţel adorabil! Toată familia e topită după el

5 octombrie 2017 15:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viaţa fostului premier Adrian Năstase s-a schimbat de când a apărut Nicolas, băieţelul de şase luni al lui Andrei Năstase, fiul cel mare. Nici nu e greu să te îndrăgosteşti de micuţ, căci este pur şi simplu adorabil, iar părinţii şi bunicii sunt mereu în preajma lui ca să-l răsfeţe şi să se bucure de cel mai mic gest pe care îl face.

De când a devenit bunic, fericirea i se citește pe chip lui Adrian Năstase, dar nu numai lui. Fiul său cel mare, Andrei, şi nora, Bianca Ciuvăţ,  i-au adus această bucurie, în urmă cu şase luni şi de atunci se mândresc cu minunea lor. Cei doi părinţi sunt nedezlipiţi de Nicolas şi deja l-au luat peste ei peste tot pe unde au fost. Băieţelul este foarte cuminte şi a stat alături de mămica lui pe plajă, sub umbrelă, iar dovada este o imagine pe care nora fostului premier a publicat-o pe contul ei de Instagram. 

Când a aflat că în familia lui a venit pe lume un bebeluș, fostul premier s-a emoţionat profund. El se afla la o dezbatere și a cerut permisiunea să plece de urgenţă. 

”Vă rog, iertaţi-mă. Am înţeles că avem o problemă demografică în Europa, eu mă bucur să vă anunţ că acum 10 minute populaţia României a crescut cu un bebeluş. Am un nepot, vă rog să-mi daţi voie să mă retrag”, le-a spus Adrian Năstase participanţilor înainte de a părăsi sala.

La începutul lunii iulie, Adrian Năstase a participat la botezul micuțului Nicolas, la Biserica Sf. Vineri din București. Naşul bebelușului a fost Mihnea, fratele mai mic al lui Andrei. 

Mai multe