Adrian Sârbu, de mână cu iubita tinerică!

13 noiembrie 2015 10:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adrian Sârbu (60 de ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune, a venit la lansarea filmului românesc ''Bucureşti NonStop'', produs de Codin Maticiuc și regizat de Dan Chișu. Fostul șef de la Pro Tv a scos-o în lume pe iubita lui tinerică, Cristina Iacob (26 de ani), joi (12 noiembrie). Blondina este și regizoare și a devenit cunoscută pentru pelicula „Selfie".

Adrian Sârbu și Cristina Iacob au pășit ținându-se de mână, pe covorul roșu de la Cinema Pro. Îndrăgostiții au venit la lansarea lung-metrajului ''Bucureşti NonStop''. Blondina a optat pentru o ținută lejeră, dar sexy: pantaloni din piele, un maiou transparent asortat cu un sacou alb cu ținte.

Iubita lui Sârbu nu este doar sexy. A avut un traseu profesional destul de spectaculos. Cristina Iacob și-a început cariera ca reporter la Prima Tv. A studiat regia de film la UNATC și a absolvit ca șefă de promoție. S-a bucurat de un real succes ca regizoarea filmului „Selfie", care a avut încasări considerabile în cinematografele românești.

În urmă cu câteva luni, omul de afaceri a fost plasat sub control judiciar și nu are voie să părăsească România, după ce a petrecut mai multe săptămâni în arest preventiv, fiind acuzat de sustrageri de plată a taxelor către bugetul de stat. Acum, lui Adrian Sârbu îi merge bine, el fiind în permanență alături de iubita lui tinerică.

Mai multe