Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas de moarte: «Am scăpat ca prin minune»

21 iunie 2019 12:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adriana Bahmuțeanu a trecut pe lângă moarte. Pe data de 19 iunie, vedeta a fost operată la un spital privat din Capitală, iar azi recunoaște că a scăpat ca prin minune de ocluzie intestinală, complicație care poate duce la deces.

Adriana Bahmuțeanu (45 ani) a avut o mare cumpănă. Vedeta postului Antena 1 a ajuns la spital luni, când a fost operată, în urma mai multor investigații medicale. În urmă cu cinci ani, Adriana a mai fost operată de hernie ombilicală, iar medicii i-au montat atunci o plasă, însă iată că, din cauza efortului, aceasta a cedat. „M-am cam jucat cu focul şi am ridicat greutăţi”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni tv. Iată că în urma intervenției, Adriana se simte bine și a revenit pe pagina ei de Facebook cu vești.

"Operația mea, care a durat 6 ore, s-a terminat cu succes. Mulţumesc doctorului Gabriel Miţulescu și întregii echipe medicale! Mulţumesc pentru mesaje și încurajări! Recuperarea merge bine! Am scăpat ca prin minune de ocluzie intestinală", a scris Adriana Bahmuţeanu, de pe patul de spital.

De-a lungul timpului, Adriana Bahmuțeanu a suportat mai multe intervenţii estetice: implant mamar, rejuvenare vaginală, rinoplastie, iar recent şi-a făcut liposucţie abdominală.

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu, reacție după ce instanța a decis ca fiii ei să locuiască acasă la Silviu Prigoană

“Bebelușa” Oana, complicaţii după operaţia de hernie: “A apărut o infecţie”

Mai multe