Adriana Bahmuţeanu nu se mai opreşte din slăbit! A dat jos 20 de kg

29 mai 2016 10:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maestru de ceremonii la o nuntă, Adriana Bahmuţeanu a atras privirile mai ceva ca mireasa! Bruneta, care a dat jos 20 de kilograme după divorţul de Silviu Prigoană, a strălucit într-o rochie lungă cu decolteu generos care i-a pus în valoare silueta. Nu este de mirare că vedeta tv are pretendenţi în aşteptare, iar lista ei este una lungă!

Adriana Bahmuţeanu are un trup de adolescentă, deşi a împlinit recent 42 de ani. Bruneta a făcut furori la o nuntă, în provincie, unde a fost MC, şi a stat numai pe scenă. Postura i s-a potrivit mănuşă, căci Bahmu i-a acaparat pe invitaţi nu doar din vorbe, ci şi cu prezenţa sa, mai uşoară cu 20 de kilograme. Vedeta tv a reuşit să slăbească în doar 8 luni, după ce şi-a schimbat dieta şi a adoptat o alimentaţie sănătoasă bazată pe fructe şi legume. În plus, ca să ajungă la talia mult visată, Adriana Bahmuţeanu a făcut în urmă cu aproape trei luni şi o operaţie de liposucţie, care presupune extragerea grăsimii din zonele cu probleme, iar acum "colăceii" au dispărut ca prin minune.    

"Prietenul Axinte m-a invitat sâmbătă seară la Turnu Măgurele, să prezint nunta sotilor Geanina şi Bogdan Teica, unde, surpriză, m-am întâlnit cu artişti dragi, prieteni pe care nu îi mai văzusem de ceva vreme: Emilia Ghinescu, Nicu Paleru, Alin Oprea şi Talisman, Florin Decuseară, Mihai Stănescu. Şi bineinteles că nu m-am putut abâine ţi le-am urat mirilor Casă de Piatră, multă fericire şi...să nu facă la fel ca mine!!! Să trăiască fericiţi şi în armonie până la adânci bătrâneţi!", a scris Adriana Bahmuţeanu pe contul ei de socializare.  

Mai multe