Adriana Bahmuţeanu s-a operat din cauza bijuteriilor pe care le poartă

27 octombrie 2016 8:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adriana Bahmuţeanu a ajuns din nou în cabinetul medicului. Vedeta tv s-a operat la medicul estetician, Abu Baker, care îi este şi prieten apropiat. Din cauza cerceilor voluminoşi pe care îi poartă, prezentatoarei i s-a despicat lobul urechii şi a trebuit să refacă acest defect chirurgical.

Adriana Bahmuţeanu a scăpat de un complex mai vechi. Vedeta a fost nevoită să ajungă la medic pentru a se opera la ureche. Şi nu este pentru prima dată când o face. 

"Gata!!! Nu mă ninge, nu mă plouă, căci am o ureche nouă!!! Sper să fie şi muzicală!!! Mulţumesc domnului doctor Abu Baker pentru că mi-a reparat urechiuşa mea fină şi frumoasă!", a scris vedeta în dreptul unor imagini cu ea yâmbitoare pe masa de operaţie.  

Vedeta s-a operat la urechea dreaptă, care trebuie cusută. Lobul i s-a despicat din cauza cerceilor voluminoşi şi grei pe care obişnuieşte să-i poarte. Pentru că are o slăbiciune pentru modelele voluminoase, Bahmu a avut de suferit, din cauza acestor bijuterii masive.

Nu este pentru prima dată când vedeta are astfel de probleme. Ea a mai suferit o intervenţie similară în urmă cu mai mulţi ani. Odată ce cusătură s-a cicatrizat, Adriana Bahmuţeanu nu a putut rezistă, însă, tentativei de a nu purta din nou bijuterii grele, care i-au provocat din nou mari neplăceri.

Mai multe