Adriana Bahmuțeanu se apucă de muzică! Despre ce cântă

19 ianuarie 2016 17:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu o vastă experiență în televiziune, Adriana Bahmuțeanu (41 de ani) vrea să experimenteze cât mai mult. De această dată, vedeta s-a orientat către industria muzicală, cu care a început să cocheteze de la o vreme, mai ales că a găsit un subiect despre care să cânte.

Pentru versuri, Adriana s-a inspirat din viața fetelor tinere, noile generații de domnișoare pe care vedeta vrea să le sfătuiască. Iar asta pentru că a învățat din experiență și vrea să împărtășească câteva din lecțiile ei de viață. Așa se face că replica pe care le-a dat-o Danielei Crudu și Anei Mocanu, „Fetelor, lăsați bogații, că vă mănâncă ficații”, a devenit refren muzical.

„Este o parodie, eu nu sunt cântăreață, dar m-am gândit să mă distrez și să ilustrez și viața fetelor tinere care aleargă după bărbați cu bani, și viața mea. Mie nu mi-e rușine să recunosc, am alergat și eu după bărbați cu bani și nu m-am ales cu mai nimic”, a mărturisit vedeta, în cadrul unui material difuzat la „Acces Direct”.

Chiar dacă este mai mult o glumă, iar Adriana nu se consideră artistă, vedeta speră ca muzica ei să fie apreciată și luată ca atare, drept muzică de petrecere.

Mai multe