Adriana Trandafir împlinește 65 de ani! Care este cea mai mare realizare a actriței

26 aprilie 2021 9:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Îndrăgita actriță Adriana Trandafir împlinește luni, 26 aprilie 65 de ani. Are o energie debordantă și este mereu cu zâmbetul pe buze, însă viața ei nu a fost întotdeauna ușoară, iar dezamagirile nu au lipsit.

Zi de sărbătoare pentru Adriana Trandafir! Actrița împlinește 65 de ani pe 26 aprilie.Cu o carieră impresionantă, zeci de roluri de succes, o prezență plină de energie și un râs molipsitor, Adriana Trandafir este una dintre actrițele apreciate de colegii de breaslă, dar și de spectatori. Viața ei nu a fost întotdeauna una roz, însă a avut puterea de a depăși situațiile neplăcute care i-au ieșit în cale. 

Carieră Adriana Trandafir

Actrița Adriana Trandafir, născuta pe 26 aprilie 1956 într-o comună de lângă Pitești este numită Rudotel, pentru veselia pe care o împrăștie în jur ți felul ei optimist de a aborda problemele, oricât de complicate ar fi ele.

Adriana Trandafir este deținătoarea a numeroase premii.

  • Premiul Uniter 2004 pentru Cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru rolul Mama din spectacolul "De ce fierbe copilul in mamaliga";
  • Premiul pentru cea mai buna actrita de comedie in 2002 la Festivalul de Teatru de la Galati pentru rolul Rose Quimet din spectacolul "Cumetrele";
  • Premiul pentru cea mai buna actrita de comedie in 2000 la Festivalul de Teatru de la Galati pentru rolul Ana din spectacolul "Stele in lumina diminetii";
  • Marele Premiu de interpretare la Festivalul de Teatru Contemporan, Braila pentru rolul Maria Tanase in " Pasarea maiastra - Maria Tanase in 1988, 1989, 1990, 1996.
  • Marele Premiu la Gala Recitalurilor actoricesti, Bacau 1995;
  • Premiul de Interpretare la Festivalul National Studentesc de Teatru 1979; Cel mai bun spectacol
  • Premiul pentru regie la Festivalul de Teatru Shakespeare de la Durham / Anglia pentru spectacolul "romeo si Julieta" / 1978.

Adriana Trandafir a suferit enorm după divorț

Celebra actriță a suferit enorm când primul soț a câștigat custodia băiatului lor, Ștefan Bogrea, care, la acea vreme, avea doar șapte anișori. Mai grav este că bărbatul a fost ajutat, în instanță, chiar de tatăl vedetei.

„Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant”, susțineau apropiații actriței pentru Click!, în urmă cu ceva vreme. 

Adriana Trandafir, mama a doi copii

Pentru Adriana Trandafir cele mai mari realizări rămân copiii. ''Ştefan are 28 de ani, e avocat, dar predă şi la Facultatea de drept, îi place cariera asta pedagogică.. Maria Speranţa studiază la Haga, la Business international şi vrea să facă marketing. Nu mi-au urmat paşii, dar sunt copiiii mei, sunt veseli, seriosi, umani, deschişi'', declara actrița.

Citește și: 

Ce viață plină de necazuri a avut Adriana Trandafir

Ce fată frumoasă are Adriana Trandafir! Maria Speranţa a împlinit 21 de ani

Mai multe