Află după ce tânjeşte cel mai mult Oana Roman!

7 decembrie 2014 14:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ani la rândul s-a bucurat de faimă şi de o carieră de succes. În prezent, Oana Roman (38 de ani) se pare că nu-şi mai doreşte decât o viaţă de familie liniştită şi împlinită.

De sărbători, fiica fostului premier al României nu îşi doreşte decât să-şi vadă soţul acasă, alături de copilul pe care îl au împreună, frumoasa Maria Isabela (zece luni). De curând, Oana Roman a publicat, pe contul personal de Facebook, un mesaj în care spune care e singurul dar pe care şi-l doreşte de Crăciun: “Stiu că mulţi ar râde dacă eu spun că dorinţa mea cea mai mare este să se întâmple o minune şi bărbatul meu să nu mai trebuiască să plece, ca să putem să ne creştem copilul împreună, într-o viaţă decentă. E o dorinţa derizorie pentru mulţi dintre cei care nu au înţeles nimic din viaţă, pentru cei care nu iubesc nimic altceva decât propria lor persoană şi se ocupă doar cu a-şi inventa poveşti de viaţă, iubiri false şi căsătorii pe bani. Aşa cum spunea cineva, le doresc o parte din fericirea şi bucuria unei iubiri reale, a unei familii adevărate, a unui copil minunat. Poate aşa vor înţelege, de fapt, ce e viaţa şi vor reuşi să-şi găsească locul pe Pământ”, a scris Oana pe Facebook.

Oana Roman e convinsă că nu valorile materiale trebuie să guverneze lumea, ci doar cele spirituale. In prezent, cel mai important lucru este, pentru vedetă, fericirea micuţei ei Isabela: să stea alături de ambii părinţi.

Vă reamintim, soţul Oanei Roman, Marius Elisei (27 de ani), a plecat luna trecută în Anglia, să muncească la firma unei rude apropiate. Oana şi Marius au împreună o fetiţă de zece luni. Cei doi au creştinat-o pe Maria Isabela în această vară, prilej cu care s-au căsătorit şi religios. Dublul eveniment a avut loc la Palatul Ştirbey într-un decor de vis.

Mai multe