Aida Parascan a intrat în reparații capitale

26 iulie 2018 15:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aida Parascan (38 de ani), fosta câștigătoare din 2013 a show-ului culinar ”Masterchef” (PRO TV), a intrat în reparații capitale! ! După ce la finalul lunii aprilie vedeta și-a pus silicoane, iată că acum diva se pregătește pentru o nouă îmbunătățire în ceea ce privește aspectul său fizic.

“Noi femeile trebuie să învățăm să ne iubim, să avem grijă de noi, să nu ne neglijăm. După intervenția de la sâni mă simt mult mai bine, mult mai încrezătoare în forțele proprii. Acum mi-am propus să am grijă și de dantura mea, caut un ortodont să îmi pun aparat dentar, după care am zis să îi înălbesc”, a declarat Aida Parascan pentru Click!

Aida este o femeie eroină! Aceasta își crește singură cei trei copiii. După ce a câștigat concursul culinar de la PRO-TV problemele s-au ținut scai de ea: bucătăria din apartamentul în care locuia cu chirie s-a făcut scrum și s-a ales cu o pagubă financiară de 10.000 €, după care cofetăria pe care a deschis-o în Buzău nu a avut succesul dorit așa că s-a decis să o închidă.

Mai multe