Aimee Iacobescu a murit. Suferea de patru ani de cancer

27 martie 2018 11:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actriţa Aimée Iacobescu, cunoscută pentru rolul Domniţei Ralu din seria „Haiducii“, a murit la vârsta de 71 de ani. Artista suferea de cancer la sân.

Cel care a confirmat decesul artistei a fost purtătorul de cuvânt al UNITER, potrivit Adevărul. 

Aimée Iacobescu se lupta de patru ani cu un cancer la sân. Zilele trecute, actrița a fost văzută pe holurile secției de oncologie de la Spitalul Universitar. Abia mai putea fi recunoscută sub chipul suferinței provocate de ședințele de chimioterapie. Duminică, 25 martie, trupul ei a început să cedeze. A fost chemată Salvarea, care a dus-o la Spitalul Elias, unde Aimée Iacobescu s-a stins în dimineața zilei de marți. Acasă o aștepta mama ei, de 90 de ani, care mai spera într-un miracol.

Fratele geamăn al actriței, Dorel Iacobescu, este așteptat miercuri în țară pentru a se ocupa de înmormântare. ”Fratele ei a suferit un șoc atunci când a aflat. Stă în Franța de 40 de ani. Va veni mâine, să se ocupe de înmormântare”, a declarat o vecină pentru Click!

Aimée Iacobescu a debutat în teatru la vârsta de 16 ani, când a jucat în spectacolele ''Alizuna'' de Tina Ionescu Demetrian și ''Adam și Eva'' de Aurel Baranga.

Tatăl actriței nu a fost niciodată de acord cu profesia pe care fiica sa voia s-o urmeze, considerând că va muri de foame și că din actorie nu se poate face avere. ''Tata nu a fost de acord să mă fac actriță. Îmi spunea că voi muri de foame cu meseria asta'', spunea artista.

Mai multe