Alege-ți rochia de gală! Începe premierea

14 septembrie 2018 7:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lumea televiziunii este fascinantă, dar cel mai important este să urmărești esența lucrurilor. În cei 9 ani de televiziune am învațat că perseverența și implicarea la locul de muncă îți aduc mereu realizări, iar pentru ele vei fi premiat în cadrul galelor de specialitate. De-a lungul carierei mele am fost onorată să primesc multe premii la diverse categorii, lucru care mi-a garantat multe satisfacții în plan profesional.

La Hollywood, primul Emmy Award a fost acordat în urma cu 69 de ani, mai exact în 1949, iar tradiția s-a pastrat până în prezent. Gala Primetime Emmy Award este unul dintre cele mai mari și importante evenimente din showbiz-ul american, dar nu numai.

Abia aștept să fie marți, 18 septembrie, o să mă așez în fața tv-ului la ora 01.00 A.M. pentru a urmări premierea în direct pe canalul E! Entertainment. Mi-am pregătit chiar și rochia de Gală. 

O puteți face și voi, dacă sunteți abonați la unul dintre următorii furnizori de cablu: RCS-RDS (DIGI) Telekom România, UPC, NextGen, Orange și Ines.

Urmărește E! Entertainment pe Facebook și pe Instagram.

Mai multe