Alertă sexy pe plajă la Mamaia! Când s-a întors cu fața, toți au rămas muți

16 iulie 2017 16:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedetele noastre au dat atmosfera încinsă din Capitală pe briza mării de la Mamaia. Printre frumusețile care s-au bronzat pe plajele de fițe de pe litoralul românesc s-a numărat și Claudia Pătrășcanu, care pare să-și fi redobândit formele sexy la aproape șapte luni după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

Claudia Pătrășcanu (36 de ani) a revenit nesperat de repede la formele care au consacrat-o pe vremea când cânta în trupa Sexxy. În ultimii trei ani, vedeta a născut de două ori, iar corpul ei a suferit transformări considerabile. La cea de-a doua sarcină, Claudia a luat 20 kg în greutate, așa că n-ar fi surprins pe nimeni dacă artista ar fi evitat să-și expună atât de curând corpul la plajă.

Surpriză însă, Claudia a ales pentru acest weekend la mare cel mai sexy costum de baie din garderobă, alb, dintr-o singură piesă, care să-i acopere strategic abdomenul și să-i pună în valoare sânii.

Încă reținută, totuși, artista și-a pus pe deasupra un halat înflorat, transparent, negru cu verde, atunci când fiul ei mai mare a făcut-o să se ridice de pe șezlong, ca să-i arate un câine de companie aflat la câțiva metri distanță.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Claudia din spate, în timp ce se îndrepta spre stăpânii cățelului care i-a atras atenția fiului ei. Când solista s-a întors cu fața, halatul s-a desfăcut și i-a lăsat la vedere picioarele lungi, bine tonifiate.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în luna mai a anului trecut. Cei doi au împreună doi băieți, Gabriel (doi ani și jumătate) și Nicolas (7 luni).

Mai multe