Alessandra Stoicescu este însărcinată. Prezentatoarea de 42 de ani este în culmea fericirii

1 martie 2019 14:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nici că putea avea un 1 Martie mai memorabil! Alessandra Stoicescu a anunțat că este însărcinată. La 42 de ani, vestea vine cum nu se poate mai bine pentru ea și soțul său, Sergiu Constantinescu.

"Primul nostru boboc de floare", a scris prezentatoarea de la Antena 3 în dreptul unei imagini în care își arată brățara cu două piciorușe de bebeluș, pusă pe mâna pe care o ține pe cea a soțului ei. Felicitările au început să curgă imediat în rubrica de comentarii.

Ce spunea Sandra Stoicescu în 2014 despre o sarcină

În 2014, când a vorbit despre subiectul bebeluși, Sandra Stoicescu a explicat că nu se grăbește, chiar dacă își dorea de pe atunci să experimenteze la maximum sentimentul matern. Discretă cu viața personală, prezentatoarea emisiunii "100 de minute" nu s-a aventurat niciodată în a da prea multe explicații presei.

"Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul... E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu", a mărturisit Alessandra la acea vreme.

Lucrurile s-au așezat de minune, căci anul acesta, îndrăgita vedetă tv va deveni mamă. Soțul ei mai are un copil dintr-o relație anterioară, o fată pe nume Bianca, pe care Sandra o vede ca pe o soră mai mare.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au cunoscut la serviciu

Alessandra Stoicescu şi Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în 2013. La ceremonie, jurnalista a purtat o rochie superbă de mireasă, care i-a pus în evidenţă silueta. Cei doi au fost nășiți de Gabriela Firea, fosta colegă a Sandrei din Antenă, și de soțul acesteia, Florentin Pandele, primarul din Voluntari.

"Mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăți ale aceluiași măr"

Alessandra și cel care i-a devenit soț și jumătatea perfectă din viața sa s-au cunoscut la serviciu. Relația i-a adus liniște și împlinire Sandrei, care consideră că odată cu el a primit și echilibrul mult dorit în viață.

"Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele... Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea", a adăugat Alessandra la un an de când a îmbrăcat rochia de mireasă.

Mai multe