Alessandra Stoicescu, vacanţă exotică de ziua ei! Cum a surprins-o soţul

28 aprilie 2016 16:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a obişnuit ca de ziua ei să plece în vacanţă! Alessandra Stoicescu a schimbat prefixul, motiv suficient pentru prezentatoarea tv să fie surprinsă cu o călătorie peste mări şi ţări. Şi anul trecut, vedeta tv a luat avionul către o destinaţie externă, unde şi-a aniversat ziua de naştere.

Îi place să călătorească, iar soţul ei ştie mai bine ca oricine acest lucru. Alessandra Stoicescu şi Sergiu Constantinescu se află de câteva zile într-o vacanţă exotică, unde s-au relaxat pe plajă, printre palmieri.

La miezul nopţii, soţul vedetei i-a făcut Sandrei o surpriză de proporţii. A venit în camera de hotel cu un tort de ciocolată, decorat cu macarons, şi cu o sticlă de şampanie. Cei doi au ciocnit o cupă, căci numai o dată împlineşte Alessandra 40 de ani!

Alessandra Stoicescu şi Sergiu Constantinescu s-au căsătorit religios în urmă cu doi ani şi jumătate. La ceremonie, jurnalista a purtat o rochie superbă de mireasă, care i-a pus în evidenţă silueta.

Creaţia a fost semnată de designerul Răzvan Ciobanu. Naşii cuplului sunt Gabriela Firea şi Florin Pandele, care au fost alături de Sandra şi anul trecut de ziua ei. 

Mai multe