Alex Piţurcă a uitat trădarea Cristinei Ich. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiţi

11 martie 2019 23:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Ich s-a reîntors în braţele lui Alexandru Piţurcă, după ce în luna februarie amândoi promiteau solemn că nu se vor întoarce unul la celălalt. Se pare că Alex a lăsat trecutul în urmă şi i-a mai acordat o şansă celei care este adesea asemănată cu Angelina Jolie.

Alex Piţurcă şi Cristina Ich au format un cuplu timp de o lună, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat la fel de brusc cum a început atunci când a fost surprinsă sărutându-se cu fostul iubit în faţa blocului în care acesta locuia. După ce Alex Piţurcă a descoperit imaginile surprinse de paparazzi, în care iubita sa îl săruta pe fostul prieten, a decis să pună capăt legăturii şi să nu îi acorde o a doua şansă. Cristina a recunoscut că a fost în vizită la fostul prieten, iar surse apropiate acesteia susţin că lucrurile nu au decurs aşa cum s-ar putea crede, judecând după cadrele fotoreporterilor.

Aceştia au povestit că ea a fost sunată de Luca, care susţinea că se simţea foarte rău. De dragul vremurilor bune şi a relaţiei pe care au avut-o timp de trei ani, Cristina nu a putut rămâne indiferentă, aşadar l-a vizitat pentru a se asigura că fostul iubit nu a păţit nimic grav. La plecare, fostul iubit ar fi insistat să fie sărutat, iar prinţesa Instagramului nu a stat prea mult pe gânduri.

Iată că dorul pe care l-a resimţit Alex a fost mai mare decât durerea pe care i-a pricinuit-o frumosul model şi a revenit la sentimente mai bune, judecând după cadrele încărcate de Cristina pe pagina personală de Instagram. Cei doi s-au fotografiat în timp ce se sărutau şi păreau mai îndrăgostiţi ca oricând. Mai mult decât atât, Cristina a revenit la declararea dragostei pe care i-o poartă lui Alex în mod public, iar paginile lor de socializare abundă de inimioare şi de cuvinte dulci. 

"Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu", declara Alex pentru cancan.ro, cu puţin timp înainte de a se despărţi de fotomodel. 

Mai multe