Alex Velea, adevărul despre despărțirea de Lino Golden și Mario Fresh. „Mă așteptam să mă dezamăgească”

3 februarie 2021 18:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alex Velea nu uită și nu iartă! Artistul a făcut noi declarații în scandalul care a zguduit showbiz-ul românesc în urmă cu câteva luni: ruptura dintre artist și „fii săi adoptivi” Lino Golden și Mario Fresh.

Mario Fresh și Lino Golden, soliștii pe care Alex Velea și Antonia i-au primit în familia lor acum 5 ani, așa-numiții "copii adoptivi" ai celor doi, au părăsit casa de producție a protectorului lor cu scandal în octombrie anul trecut. Alex Velea a rupt atunci în faţa camerei contractul pe care îl avea semnat cu Lino şi Mario Fresh.

„Niciodată nu mai văd o reîntâlnire! Nu vrea nimeni de acolo, fiecare e cu drumul lui. Dezamăgirea e acolo, am lasat-o acolo și am luat-o ca atare. Mă așteptam la un moment dat să se ajungă aici”,  a declarat Alex Velea, la Teo Show.

După ce le-a fost deschisă poarta industriei muzicale românești, Lino Golden și Mario Fresh au luat hotărârea că se pot descurca singuri, fără ajutorul celui care le-a fost ca un părinte. Primul care a renunțat la colaborarea cu Velea a fost Mario Fresh. Apoi a urmat și Lino. În cazul lui, lucrurile sunt ceva mai complicate, în sensul că acesta s-a unit cu unul dintre cei mai mari dușmani ai lui Velea, Abi Talent

Alex Velea are un nou protejat: „Zanni e flebețea mea” 

Acum Alex Velea și-a găsit un nou copil de suflet. Este mare susținător al faimosului Zannidache de la „Survivor”. „Zanni e flebețea mea, suntem toți cu sufletul lângă el, și copiii. Se adaptează oricărui mediu pentru că a trăit greu, a stat la mai multe cămine de copii, centre de plasament. A avut o viață grea. Nu e greu să se adapteze”, a mai spus Velea.

Mai multe