Alex Velea are chef de glume! Iată ce a făcut artistul

25 august 2014 14:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alex Velea este tot mai fericit şi mai glumeţ, în ultima vreme. Asta pentru că e într-o perioadă a vieţii în care are tot mai multe împliniri, atât pe plan profesional - concertele se ţin lanţ, cât şi pe plan personal - iubita lui, Antonia, îi va dărui un copil.

Alex Velea a postat, pe contul personal de socializare, o fotografie în care le arată fanilor săi că are chef de chestii... haioase. Poza lui Velea de pe Facebook este realizată în photoshop, iar personajul ales de solist a fost Ludwig van Beethoven. Surpriza le-a plăcut prietenilor virtuali care au fost foarte amuzaţi de iniţiativa artistului şi i-au dat mii de like-uri.

Alex Velea (30 de ani) şi Antonia (25 de ani) urmează să fie părinţi în doar câteva luni. Cei doi nu se mai ascund şi nu ratează nicio ocazie de a apărea împreună.

Alex Velea a divorţat la începutul anului de Ana, după trei ani de căsătorie, iar Antonia e în plin proces de divorţ cu italianul Vicenzo Castellano, de care s-a separat în 2012. Cei doi se luptă în instanţă pentru custodia fiicei lor, Maya Rosaria Castellano (4 ani). Pe 25 iulie, Antonia a anunţat pe Facebook că este însărcinată cu Alex Velea.

Mai multe