Alex Velea face Crăciunul cu foştii socri ai Antoniei

18 decembrie 2015 23:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Antonia nu mai poate de fericire că, în sfârşit, poate petrece Crăciunul alături de fiica ei, Maya, de iubitul ei, Alex Velea, dar şi de fiul lor, Dominic. Visul ei a devenit realitate cu ajutorul fostului ei socru, Ciro Castellano, care a invitat-o în Italia, acolo unde locuieşte fetiţa solistei.

Dacă înainte se urau de moarte, se pare că Sărbătoarea Crăciunului a reuşit să mai potolească spiritele şi să facă, cu adevărat, minuni. Deunăzi, Ciro Castellano i-a lansat Antoniei (26 de ani), dar şi iubitului ei, Alex Velea (31 de ani), o invitaţie în Italia, acolo unde locuieşte Maya (5 ani), fiica solistei şi a lui Vincenzo Castellano. La aflarea veştii (n.r. - invitaţia a fost lansată prin intermediul unei emisiuni tv) cântăreaţa nici că a mai stat pe gânduri. Şi-a îndesat câteva lucruri în valiză şi, în urmă cu două zile, a zburat cu destinaţia Castellammare di Stabia, lângă Napoli, împreună cu Alex şi cu băieţelul lor, Dominic (un an).

”Da, e adevărat, eu i-am invitat, iar ei au şi venit. Sunt toţi în Italia, au ajuns miercuri şi am înţeles că vor mai sta”, a declarat Ciro Castellano, pentru Click! Nici Vincenzo (28 de ani), încă soţul Antoniei, căci procesul de divorţ nu s-a încheiat, nu s-a împotrivit. Şi-a văzut liniştit de afaceri şi le-a lăsat cale liberă celor patru, ca să se poată bucura în tihnă de această întâlnire emoţionantă.

Cu acest prilej, micuţa Maya şi-a putut vedea pentru prima oară frăţiorul, pe care îl ştia doar din fotografii. L-a pupat şi în realitate, nu numai virtual, aşa cum adesea făcea pe Skype. Micuţa s-a bucurat şi de cadouri, pentru că Antonia s-a dus încărcată. Velea, Dominic, Antonia şi Maya şi-au luat camere la hotel, s-au plimbat şi s-au distrat.  Prietenii solistului ne-au confirmat că Alex nu se află în ţară: ”E în Italia, se va întoarce după Crăciun. Au ales tocmai bine momentul revenirii, pentru că, pe 27 decembrie, Alex şi Antonia îl vor serba, la Bucureşti, pe micuţul Dominic. Vor să-i taie moţul, după tradiţiile româneşti”.

Mama Antoniei s-a angajat vânzătoare la mall

Denise Iacobescu  (47 de ani), mama Antoniei, a lucrat o vreme ca vânzătoare de bijuterii, la parterul unui hotel din București. Din 2013, după ce patronul acelei firme a renunțat la colaborare, Denise a preferat să stea acasă și să se ocupe de tatăl ei, grav bolnav, dar și de Dominic, fiul Antoniei. Iată că, de curând, aceasta și-a găsit un nou loc de muncă, mai exact într-unul dintre magazinele stilistei Adina Buzatu. Pentru început, Denise este casieră, însă Adina e tare mulţumită de ea, căci e serioasă, astfel că îi prevede un viitor de manager la magazinul ei.

Mai multe