Alex Velea, înconjurat de cadâne superbe la palatul lui Suleyman

4 noiembrie 2014 15:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cronica Cârcotaşilor te face martor la un moment istoric: sultanul Suleyman Magnificul primeşte două cadouri de la artist, dar este plăcut surprins de… altceva.

Alex Velea deschide porţile marelui serai al lui Suleyman Magnificul, la "Cronica Cârcotaşilor". Vizita a fost mijlocită de cârcotaşi şi va fi prezentată, pe îndelete, în ediţia de miercuri a celei mai longevive emisiuni de satiră din România. Velea nu a venit cu mâna goală la sultan.

I-am pregătit câteva cadouri sultanului, sunt sigur că îi vor plăcea, sunt hrană pentru trup şi spirit”, a spus el, înainte de a-i fi anunţată intrarea în palatul lui Suleyman.

Chiar şi haremul, în care se află şi Laura Belecciu,  aşteaptă cu nerăbdare vizita artistului român, ca să nu mai spunem că şi Hurrem a revenit lângă sultan, special pentru acest eveniment. La momentul muzical din platoul Cronicii vine o mai veche cunoştinţă a emisiunii. Matteo, care a jucat într-o scenetă în ediţia difuzată cu doar o săptămână în urmă, vă prezintă cel mai nou hit al său.

Mai multe