Alex Velea, maharajah de ziua lui! Cum a fost surprins de angajaţi

13 mai 2016 14:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alex Velea este tratat ca un adevărat prinţ de subalternii săi. De ziua lui, artistul a fost surprins încă de la miezul nopţii cu un tort în forma celebrului templu indian Taj Mahal pe acoperişul căruia tronează o figurină cu chipul solistului transformat în maharajah. Darul a fost pe gustul artistului care s-a bucurat ca un copil când angajaţii lui de la casa de producţie au desfăcut cutia în care acesta se afla.

Alex Velea a împlinit 32 de ani şi a fost felicitat încă din primele minute ale zilei de 13 mai. Artistul care se afla la studioul casei sale de producţie a primit un tort superb. Angajaţii i-au comandat unul în forma celebrului templu Taj Mahal pe acoperişul căruia l-au "aşezat" pe Alex, îmbrăcat într-un prinţ indian, călare pe un elefant.

Figurina a fost atât de bine realizată, astfel încât maeştrii cofetari nu au uitat să-i pună chiar şi ochelari de soare, accesoriu de care Velea nu se desparte nici noaptea. Fericit că apropiaţii nu au uitat de aniversarea lui, Alex Velea a publicat imaginea pe contul lui de socializare.    

Mai multe