Alex Velea se bate în tatuaje cu solistul Zanni

21 septembrie 2019 18:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

„Frătziwear” Alex Velea (35 de ani) şi-a mărit echipa de artişti de la casa lui de producţie, Golden Boy Society. Noul venit e Zanni (22 de ani), un tânăr misterios cu multe tatuaje şi foarte talentat. Solistul a fost abordat de Zanni pe conturile sociale cu câteva versuri originale pentru o viitoare piesă.

Alex a fost impresionat de originalitatea tânărului şi a venit să îl cunoască faţă în faţă. Întâlnirea a fost ca o revedere între fraţi, pentru că amândoi au multe tatuaje, piercinguri şi inele, iar stilul vestimentar e foarte asemănător. Rezultatul primei colaborări dintre Alex Velea şi Zanni e piesa „Caut cheia”, pentru care au compus muzica şi au scris versurile împreună.

Înainte să lucreze cu Alex Velea, Zanni a fost frizer

Melodia a fost lansată pe 5 septembrie şi a adunat peste 50.000 de vizualizări. Înainte de a se apuca de muzică, Zanni a fost frizer, artist de tatuaje şi vlogger. Prietenii tânărului îi cunosc talentul de a face versuri pe loc şi de a crea melodii din nimic şi spun că Zanni va fi noul produs de succes al lui Alex Velea.

Mai multe