Alex: "Vreau să fii soţia mea!" Zăvo: "Am pe altcineva"

10 octombrie 2014 19:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lovitură de teatru în telenovela cu Oana Zăvoranu cu fostul ei iubit, Alex! După ce el a cerut-o în căsătorie în direct la emisiunea Simonei Gherghe, bruneta a răspuns: "Am pe altcineva".

Nici nu s-a despărţit bine de Alex, că Oana Zăvoranu are deja un alt iubit. Vineri, tânărul palestinian i-a cerut din nou să se împace, considerând că merită încă o şansă la inima brunetei. "N-o să renunţ, te voi recuceri!", i-a promis Alex, după ce i-a adus un buchet de flori.

Împietrită, Oana i-a urat "succes". Nicio şansă de împăcare, după toate aparenţele. De altfel, palestinianul pe numele adevărat Ashraf Abu Amoud încercase să o convingă şi în miercuri seară, când s-au despărţit şi a trebuit să plece din casa ei, şi joi. Mai mult, la emisiunea lui Capatos s-a aşezat în genunchi şi a început să plângă.

Vineri, Alex nu i-a mai cerşit dragostea în acelaşi mod, dar a insistat cu împăcarea. În disperare de cauză, a plusat: "Vreau să fii soţia mea!"

Uimită, Oana Zăvoranu i-a răspuns clar: "Nu mă pot mărita cu tine după o lună. Eu am acum pe altcineva. Nu e un fost. E un bărbat care a insistat mult, care mă iubeşte. M-am gândit foarte bine. Iar eu nu o să mă mai mărit".

Oana Zăvoranu şi Alex au format un cuplu începând cu 1 august, dar relaţia lor s-a terminat brusc după ce fosta iubită a tânărului de 27 de ani a apărut la televizor şi a început să dea detalii despre trecutul lor şi despre copilul pe care îl au împreună.

Mai multe