Alexandra Dinu a dat lovitura! Joacă în rolul principal într-un thriller ce va fi lansat în America

1 octombrie 2014 8:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au trecut 13 ani de când Alexandra Dinu a jucat în primul film artistic în România. De atunci, actriţa stabilită la Roma a adunat 17 pelicule în cariera sa, iar anul viitor să pregăteşte pentru o premieră despre care se va vorbi mult.

Discretă cum o ştim, Alexandra Dinu îşi vede de viaţa ei în Italia, unde în fiecare an filmează cel puţin o peliculă. În luna iulie a acestui an, actriţa a lucrat sub bagheta regizorului Roberto Leoni, care a realizat "The Serpent’s Gift", fiind o coproducţie italiano-americană, scrie www.ziarulring.ro.

"Am ajuns să joc în acest film în urma unui casting, aşa cum se întâmplă de obicei. Am dat o singură probă, constând în două scene, iar regizorul a fost încântat. Mi-a spus chiar atunci: «Mă bucur enorm că te-am găsit, eşti exact ceea ce căutam». Am crezut că glumeşte, pentru că se întâmplă foarte rar ca regizorii să ia o decizie imediat. De obicei vor să revadă toate probele şi iau decizia împreună cu producătorii filmului. Însă, de data asta, s-a întâmplat aşa. Într-o săptămână aveam deja contractul semnat", a declarat, pentru "Ring", Alexandra Dinu.

Actriţa a fost zgârcită în a oferi prea multe detalii legate de peliculă. "Este un thriller fantasy. Sunt personajul principal şi vor fi multe efecte speciale. Nu am scene sexy. Am filmat timp de o lună în sudul Italiei alături de Guglielmo Scilla şi Valentina Reggio. Acest rol înseamnă o nouă provocare pentru mine. Filmul este în limba engleză, aşa că a fost o ocazie să reiau studiul şi să-mi perfecţionez cunoştinţele, fiind obişnuită să mă concentrez, în ultimii ani, doar pe limba italiană. După filmări pot spune că mi s-a deschis apetitul pentru astfel de pelicule. Voi merge la lansarea din SUA la mijlocul anului viitor", a explicat Alexandra Dinu, citată de aceeaşi sursă.

Mai multe