Alexandra Nechita, supranumită Micuţa Picasso, a născut al doilea copil! Primele imagini cu mezinul familiei

22 septembrie 2021 12:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alexandra Nechita (36 de ani) și soţul acesteia, designerul ucrainean Dimitri (Dima) Tcharfas, au devenit părinți pentru a doua oară! Micuța Picasso, așa cum este supranumită talentata româncă, a adus pe lume sâmbătă, 18 septembrie, într-o maternitate din Los Angeles, un băiețel sănătos tun.

Mezinul familiei a primit numele Revve Elliot Nechita-Tcharfas. Alexandra Nechita și soțul ei mai au o fetiță, pe nume Tevva, care are înclinații artistice, la fel ca mama ei. Alexandra a postat deja pe Instagram primele poze cu bebelușul la maternitate. 

Alexandra Nechita este artista-fenomen plecată din România în Statele Unite, ale cărei lucrări au făcut furori la Hollywood. Alexandra a părăsit România pe când era doar o copilă.

Micuța Picasso și-a început cariera artistică în Statele Unite şi a reuşit să devină unul dintre artiştii de referinţă datorită creaţiilor care s-au vândut pe sute de mii de dolari. Tablourile Alexandrei Nechita se regăsesc în sute de muzee din lume, de la colecția de artă a Vaticanului, până la colecții particulare deținute de celebrități precum Oprah Winfrey, Calvin Klein, Whoopi Goldberg sau David Letterman. Cea mai scumpă pictură a Alexandrei Nechita s-a vândut cu 400.000 de dolari.

Citește și:

“Micuţa Picasso”, Alexandra Nechita, duce o viaţă de prinţesă în America

Ce familie frumoasă are “Micuța Picasso”! Au venit cu toţii în România!

Mai multe