Alexandra Stan a filmat un videoclip alături de o gaşcă de malaeziene

30 iunie 2017 20:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreaţa, născută în Constanţa, are un an plin, pe plan profesional. Alexandra Stan (28 de ani) şi-a lansat albumului “Alesta”, a bifat două turnee în Japonia şi zeci de concerte în India, Spania, Turcia, Italia şi Anglia.

Mai nou, cântăreaţa de talie internaţională a început să lucreze în studio la noi piese, pe care le va lansa cu propria casă de producţie, “Alexandra Stan Records”.

Ea a muncit din greu pentru melodia “Boy Oh Boy”, o piesă pop cu influenţe reggae, al cărei videoclip a fost realizat în Kuala Lumpur, Malaezia, unde a filmat alături de câteva localnice.

„Am o afinitate pentru Asia, iar prin noul clip mi-am dorit să surprind cultura asiatică şi atmosfera de pe stradă, oamenii, obiceiurile lor. Am avut parte de persoane foarte drăguţe, care ne-au ajutat cu filmarea şi chiar îşi doreau să apară în clip. A fost o experienţă de neuitat”, spune solista despre clipul regizat de Bogdan Păun.

“Vreau să lansez ceea ce îmi place, să nu ţin cont de trend-uri şi să nu grăbesc procesul de creaţie doar pentru că trebuie lansat ceva”, a mai adăugat ea. 

Mai multe