Alexandra Stan are «9 vieţi», ca pisicile

14 ianuarie 2017 20:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Interpreta hitului “MrSaxobeat” (2011), Alexandra Stan, a revenit în topuri, recuperând spectaculos perioada în care n-a mai urcat pe scenă, din cauza incidentului cu fostul ei impresar, Marcel Prodan, care a bătut-o în plină stradă.

Mai nou, Alexandra Stan (27 de ani) anunţă lansarea videoclipului “9 Lives”, regizat de Criss Blazin. Iar vedeta chiar are nouă vieţi, ca pisicile, căci nici un necaz n-a reuşit să o doboare: “Piesa a fost produsă de bulgarul Boris Milanov şi e despre puterea de a te ridica şi de a te reinventa. Clipul e filmat în Constanţa, în locurile dragi mie, aici unde am cea mai bună energie. Chiar dacă a fost destul de frig, echipa cu care am lucrat şi faptul că am filmat acasă au transformat totul într-o experienţă frumoasă” ne-a spus Alexandra Stan.

Anul 2016 a fost benefic pentru solistă: s-a mutat la Constanţa, a lansat  albumul “Alesta” şi a susţinut un turneu în Japonia. Vedeta are şi un nou iubit, pe Bogdan, alături de care a petrecut o vacanţă de vis în Thailanda. 

Mai multe