Alexandra Stan iubește din nou! Cine este bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze

3 februarie 2021 20:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alexandra Stan este una dintre vedetele care a acceptat provocarea de a participa la un concurs dificil, Survivior. Departe de familie și mevoită să facă față unor condiții potrvnice, Alexandra a fost protagonista unor momente tensionate și a primit comentarii acide din partea colegilor de echipă. Acasă, familia o susține și îi urmărește evoluția din Republica Dominicană, iar sora ei a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate.

Alexandra Stan se numără printre vedetele care fac parte din echipa Faimoșilor în cadrul reality show-ului din Republica Dominicană. Competiția este una acerbă, iar condițiile dificile au contribuit la izbucnirea unor conflicte atât între echipe, cât și în cadrul acestora. Alexandrei i s-a reporșat lipsa de implicare, iar Zannidache a afirmat, tranșant, că artista nu are ce căuta în concurs. Cu toate acesta, Alexandra este hotărâtă să ajungă cât mai departe, iar familia o susține de acasă, din fața micului eran.

Sora Alexandrei a fost invitată în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă' difuzată de postul de televiziune Kanal D și a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața personală a artistei. Potrivit acesteia, Alexandra și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr misterios, care a susținut-o încă de când a aflat că a fost acceptată în rândul Faimoșilor.

 „A avut încredere în ea și a susținut-o. Chiar am discutat cu el, de altfel discutăm și comentăm la fiecare ediție a show-ului. Suntem un soi de comentatori. El îmi spune că își dorește ca Alexandra să stea cât mai mult. Nici o clipă nu ar chema-o acasă. Nu cred că se cunosc de foarte mult timp, cred că de un an", a declarat sora Alexandrei Stan.

Alexandra Stan, la Survivor 2021: ”În fiecare zi îmi apar traume din trecut”

”În fiecare zi îmi apar traume din trecut, dar n-am ce face, trebuie să le înfrunt. În seara aceasta, s-a mai apăsat un buton despre care credeam că l-am depășit”, a mărturisit Alexandra, în cadrul emisiunii.

Ea nu s-a sfiit să recunoască faptul că totul i se trage de la bătaia încasată de la fostul ei iubit, Marcel Prodan, care-i era și manager. În vara lui 2013, artista a fost lovită cu bestialitate și susține că totul a pornit de la faptul că bărbatul făcea sute de mii de euro pe spatele ei și îi ascundea veniturile. 

Mai multe