Alexandra Stan, show erotic “pentru fanii excitați”

18 ianuarie 2018 16:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Interpreta hitului “Mr. Saxobeat” a devenit din ce în ce mai îndrăzneaţă în ultimul timp, astfel că nu mai are nici o problemă cu nuditatea. Alexandra Stan a trecut de la show-urile erotice de la concerte, la cele private, susţinute pe reţelele sociale.

În ultimul an, interpreta de 28 de ani a avut multe concerte peste hotare, în multe cluburi, așa că atitudinea ei dezinhibată s-a potrivit perfect cu cerințele de afară. S-a îmbrăcat sumar, a dansat lasciv, și-a arătat sfârcurile și fesele, așa că acum nu ne mai miră nimic din partea artistei. Solista a început să facă show-uri erotice şi pe rețelele sociale, căci pe Facebook o urmăresc peste 3 milioane de fani, iar pe Instagram, peste 300.000.

În urmă cu doar câteva seri, Alexandra s-a apucat să danseze languros pentru fanii ei. Dacă la început a ales să îmbrace o pijama, cu fiecare moment care trecea solista devenea din ce în ce mai goală. Aşa că la finalul momentului a postat o fotografie în care îşi acoperă sânii cu sânii şi a scris următorul text –“Pentru fanii mei excitaţi” (This one is for my horny fans). În această seară (18 ianuarie), Alexandra cântă în Qatar, Doha.

Mai multe