Alexandra Stan și-a făcut planuri în Italia

23 ianuarie 2015 21:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce anul trecut a cântat în Japonia şi a avut concert de Revelion în Turcia, Alexandra Stan (25 de ani) bifează o nouă ţară în care are succes. Zilele viitoare solista va cânta în Italia.

Alexandra Stan s-a bucurat de succes internaţional încă de la debut. În primul an de carieră, a vândut peste 1 milion de exemplare din single-ul „Mr. Saxobeat”, inclus pe albumul „Saxobeats”. Așa că e firesc ca Alexandra Stan să se gândească în permanență să facă noi cuceriri, peste granițe. Noul ei album, „Unlocked”, lansat în luna noiembrie 2014, s-a făcut auzit și în alte țări, unde este foarte îndrăgit.

După turneele din Japonia şi Turcia, Alexandra Stan a continuat promovarea albumului „Unlocked” cu concerte locale în Barcelona şi Istanbul, oferindu-le fanilor din afara ţării un show memorabil, care conţine toate ingredientele unui spectacol veritabil – muzică, imagine scenică, elemente vizuale şi coregrafie de excepţie marca Emil Rengle. Acum Torino e următorul popas al artistei. Cum nu a mai cântat în Italia de trei ani, Alexandra Stan abia aşteaptă să se întâlnească şi cu fanii ei de acolo. „Întotdeauna e o plăcere să merg în Italia. Apreciez locurile cu istorie şi mi-e dor de mâncarea lor gustoasă şi de publicul care se manifestă liber”, a spus solista, pentru Click!

Albumul „Unlocked" poate fi găsit pe: iTunes, Spotify, AmazonMusic, Google Play, Xbox Music, Rhapsody, Deezer, iHeartRadio, Zonga etc.

Concertul, promovat cu un poster-gigant

În tot orașul Torino, aproape la fiecare colț de stradă, e câte uin afiș uriaș cu datele despre concertul rtistei. Astfel, cei care se află la sâmbătă (24 ianuarie) în Italia o pot vedea într-un show live pe Alexandra Stan, în „Opera Disco Club” din Torino. Din programul ei artistic nu vor lipsi hit-urile „Mr. Saxobeat”, „Dance”, „Vanilla Chocolat”, „Give Me Your Everything” și „Lemonade”.

Cel mai recent clip, o colaborare cu Connect-R

Mai multe