Alexandru Arşinel şi-a cunoscut "sora" de rinichi!

6 octombrie 2014 22:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

La un an de la operaţia de transplant de rinichi, Alexandru Arşinel şi-a întâlnit ”sora”. Este vorba despre femeia care a primit celălalt rinichi de la tânărul care i-a salvat pe amândoi.

Alexandru Arinel spune că pe data de 29 august 2013 s-a născut a doua oară. Şansa actorului la o nouă viaţă a fost un rinichi prelevat de la un tânăr care s-a spânzurat. Intervenţia chirurgicală a avut loc la Institutul de Transplant Renal din Cluj. Aceeaşi şansă a avut-o şi o tânără de 30 de ani, Ana Maria, care locuieşte într-un sat din nordul ţării, în Maramureş. Viaţa ei a fost salvată de al doilea rinichi prelevat de la băiatul de 24 de ani. 

”Sora băiatului care şi-a luat viaţa este studentă la Medicină. Ea a propus ca fratele ei să doneze ficatul şi ambii rinichi. Un rinichi a ajuns la domnul Arşinel, celălalt la Ana Maria”, spune Iuliana Marciuc, vedeta TVR care a aranjat întâlnirea emoţionantă a actorului cu “sora” lui de rinichi.

Sora tânărului a aflat din presă despre faptul că un rinichi de-al fratelui ei a ajuns la Alexandru Arşinel, însă nu a dorit să ia legătura cu actorul. Actorul de 75 de ani s-a bucurat însă nespus de întâlnirea cu Ana Maria, cea care a primit, ca şi el, o nouă şansă. Ce spune actorul despre întâlnire şi scandalul din jurul transplantului, aflaţi marți la “Destine ca-n filme” la TVR 2, de la ora 21.00. 

Mai multe