Alexandru Arşinel va fi operat la inimă

11 decembrie 2017 11:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emoţii mari pentru Alexandru Arşinel! Actorul a ajuns duminică de urgenţă la Spitalul Universitar cu dureri în zona pieptului, dar după investigaţii suplimentare se pare că medicii au decis ca luni să-l supună unei intervenţii pe cord.

Alexandru Arșinel a fost greu încercat în ultimele săptămâni. Şi-a pierdut partenera de scenă de o viaţă, pe Stela Popescu, dar şi pe colega de la teatru, Cristina Stamate. Cele două decese au lăsat urme adânci pentru maestru. S-a resimţit şi a avut nevoie de îngrijiri.  

Contactat aseară telefonic de Mihai Gâdea, Alexandru Arșinel a mărturisit la Antena 3 că va fi supus unei intervenții pe inimă, cel mai probabil în cursul zilei de luni, 11 decembrie: “Sunt în aşteptarea unei intervenţii care va avea loc mâine. La inima”. Totodată, Alexandru Arșinel a recunoscut că a trecut printr-o perioadă grea, fiind profund afectat de moartea Stelei Popescu și a Cristinei Stamate:  “S-au adunat prea multe. Sunt eu puternic, dar cedăm în faţa solicitărilor mari”, a completat el. 

Alexandru Arşinel are la activ un transplant de rinichi şi mai multe intervenţii la coloană. 

Mai multe