Alexia Eram dă lovitura după despărțirea de Mario Fresh. Afacerea pe care și-a deschis-o îi va umple conturile

10 octombrie 2024 19:19   Vedete românești

Nici bine nu s-a încheiat relația cu Mario Fresh, căci Alexia Eram s-a pus pe treabă și își îndreaptă atenția și energia către partea profesională. Recent, fiica Andreei Esca și-a anunțat fanii că a dat drumul unei afaceri la care de mult timp lucra. 

Alexia Eram și Mario Fesh și-au spus „adio” după o relație de 8 ani de zile. Cu toate că au rupt inimile fanilor cu această veste, cei doi au decis să-și vadă în continuare de viață: Alexia are grijă de afacerea sa, iar cântărețul și-a luat familia alături de care petrece câteva zile de vacanță în Dubai. 

Alexia Eram și-a lansat propriul brand de haine

Fiica Andreei Esca a anunțat recent că a dat drumul business-ului ei. Și-a deschis propriul brand de îmbrăcăminte, anunțând vestea cu mare bucurie și entuziasm. A spus că este un vis împlinit pentru care a muncit pe brânci mult timp. 

„Aștept momentul acesta de când am pus pe hârtie primele idei pentru acest brand, de când am tipărit pe o foie albă câteva modele de hanorace și am schițat primele variante de logo, de când am ales dintre sute de materiale pe acelea pe care mi-ar plăcea mie să le port. Acum a venit momentul și sunt extraordinar de fericită că, după mai bine de un an de muncă, după multe întârzieri și greșeli, după perioade în care m-am blocat și nu știam cum să mai continui, după multe momente în care nu credeam că mai pot duce totul până la capăt, am reușit!

Am ajuns, în sfârșit, să creez un brand pe sufletul meu, pe care să îl împărtășesc cu voi! Acum, tot ce pot să-mi mai doresc este să vă placă și vouă! Cu drag și recunoștință, Alexia MARGOT”, a fost mesajul pe care Alexia l-a făcut pe pagina contului personal de Instagram.

„Eu și Alexia Eram am decis de comun acord să ne despărțim”

Mario Fresh și-a luat inima în dinți și a anunțat public despărțirea de tânăra creatoare de conținut. Pe contul personal de Instagram, cântărețul a postat un mesaj dureros: 

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia Eram am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment.

Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a declarat Mario Fresh.

Mai multe