Alice Peneacă, în rol de prostituată. ”Schimbă bețivani cu milionari”

22 decembrie 2016 16:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fotomodelul Alice Peneacă (24 de ani) surprinde cu o aparițe șocantă la sfârșit de an. Soția lui Bobby Păunescu joacă rolul unei prostituate în videoclipul la piesa ”În stație la Lizeanu”, lansat de Damian &Brothers și Smiley.

Blonda în scurtă din piele din cunoscuta manea de la sfârșitul anilor ’80 s-a transformat în blonda în haină de blană și jeans care face trotuarul pe strada Mătăsari din centrul Bucureștiului, sub privirea atentă a peștelui.

Alice Peneacă și-a intrat perfect în rol, în cel mai recent videoclip lansat de Damian & Brothers împreună cu Smiley.

Cei care știu maneaua ”În stație la Lizeanu”, interpretată de formația de muzică de petrecere Azur, vor regăsi textul piesei radical schimbat, astfel încât să sugereze o intrigă adaptată vremurilor actuale. O tânără prostituată este salvată din mâinile peștelui de un tânăr care s-a îndrăgostit nebunește de ea.

Piesa “În stație la Lizeanu feat. Smiley” a fost inclusă pe albumul Damian & Brothers - Gypsy Rock (Change or Die). Materialul a fost creat, produs și coordonat de Damian Drăghici; producătorii generali ai albumului sunt Universal Music România și Gypsy Productions România; producătorii executivi ai albumului sunt Damian Drăghici și HaHaHa Production.

Mai multe