Alina Borcea a fugit din Bucureşti, ca să scape de scandalul cu Pelinel

7 ianuarie 2016 20:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sătulă de scandalul în care s-a trezit de când Valentina Pelinel a anunţat că este gravidă, Alina Borcea a decis să fugă departe de Bucureşti, dar şi de cei care vor să afle cât mai multe despre relaţia dintre Pelinel şi Cristi Borcea.

Alina şi-a luat băiatul, pe George Alexandru (3 ani) şi s-a refugiat la munte. Ea a fost surprinsă de reporterii Ştirilor Kanal D în timp ce se distra pe pârtie alături de micuţ şi de o prietenă bună care o însoţeşte peste tot.

Într-o pereche de pantaloni strâmţi, o geacă de iarnă şi cu o căciulă în cap, Alina a fost greu de distins în mulţime. 

În timp ce Alina se relaxează la munte, rivala sa, Valentina Pelinel se află în Franţa, la o amică, într-o vacanţă planificată cu mult timp înainte de izbunirea scandalului. Fostul fotomodel a răbufnit pe Facebook, după ce a fost acuzată că a distrus familia lui Cristi Borcea şi i s-a spus că e o femeie cu moravuri uşoare.

"Nu e ușor sa fii acuzată pe nedrept de oameni care nu îți cunosc viața, mai ales când ești însărcinată. Important este că am această minune cu mine, iar cei care acuză se vor lămuri că nu e totul atât de negru și ei sigur nu se califică să ridice piatra către mine. E cineva perfect? Sigur nu, deci nici eu. Dar măcar nu acuz, nu judec, nu vorbesc urât de nimeni în public și nu fac parte dintre cei care profită acum de situație ca să facă un leu în plus, fără pic de umanitate. Eu încerc să mă relaxez alături de prietena mea care m-a invitat la munte, în Franța, precum aveam încă de anul trecut planificat", a scris Valentina pe pagina sa de Facebook. 

Mai multe