Alina Borcea a născut la Miami EXCLUSIV

25 iulie 2015 9:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Borcea (31 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară, vineri seară (24 iulie), în jurul orei 17.00, ora locală, 01.00 (25 iulie), ora României. Soția lui Cristi Borcea (45 de ani) a născut o fetiță sănătoasă la un spital din Miami, în Statele Unite ale Americii, potrivit unor surse apropiate familiei care au confirmat pentru Click! această informaţie.

Alina a decis să se lase pe mâna medicilor americani, deși inițial a susținut că vrea să nască în România. Ea și fostul boss dinamovist mai au un băiețel, pe George Alexandru (3 ani). Soția lui Cristi Borcea a avut o sarcină ușoară, ceea ce i-a permis să fie foarte activă în afaceri, deși a fost avertizată că dacă va depune mult efort riscă să nască mai devreme. Alina a născut prin cezariană, iar fetița va avea cetățenie americană, la fel ca frățiorul ei.

Cristi Borcea mai are patru copii oficiali și încă unul pe care l-a recunoscut după ce a fost acționat în instanță:  Din căsnicia de 22 de ani cu Mihaela Borcea are trei copii: Patrick (16 ani) și gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani). 

Vestea a venit de la purtătorul de cuvânt al fericitei mămici, însă nu a fost momentan confirmată de Alina Borcea, care încă se odihneşte după naştere.

Fostul director al Dinamo s-a căsătorit în 2012 cu Alina. Împreună mai au un băiețel de 3 ani, pe George Alexandru, care s-a născut tot la Miami. În 2014, avocata avocata Simona Dana Voiculescu l-a dat în judecată pe Borcea. Ea a afirmat că fetiţa ei în vârstă de 8 ani este tot a dinamovistului. După proba ADN s-a stabilit că avocata a spus adevărul. Cristi Borcea se află în pușcărie din martie 2014 și are de ispășit o pedeapsă de șase ani și patru luni. 

Mai multe