Alina Ceușan a născut după 12 ore de travaliu și o operație de cezariană

15 septembrie 2020 14:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Ceușan a trăit azi, 15 septembrie, cel mai intens moment din viața ei. Alina Ceușan a născut un băiețel perfect sănătos, după un travaliu de 12 ore și, se pare, o cezariană de urgență. Mesajul ei pentru bebeluș este adorabil.

Alina Ceușan (26 de ani) a făcut primele declarații după ce a născut și a pus pe Instagram fotografii cu bebelușul. “Douăsprezece ore de travaliu, o oră de împins. Rezultatul: bebeluș Rock Tisha 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: «Deci tu ai fost tot acest timp, înăuntru»”, a scris celebra bloggeriță pe contul de socializare. Alina Ceușan face parte din linia întâi a influencerilor autohtoni, iar publicul a cunoscut-o mai bine în emisiunea "Asia Express", de la Antena 1, unde a participat alături de buna ei prietenă, Carmen Grebenișan.

Alina Ceuşan şi Raul Tişa, nuntă de vis la castelul Banffy

Cel care i-a devenit soț, Raul Tișa, a cerut-o în căsătorie de două ori pe Alina, căci prima dată frumoasa blondă a fost nehotărâtă și a întârziat să ofere un răspuns clar. Modul în care Raul a ales să o ceară în căsătorie pe Alina, după mai bine de 6 ani de relație a fost unul complet inedit. Bărbatul a ascuns inelul de logodnă într-o înghețată! Nunta a avut loc în anul 2019, la Castelul Banffy, în Cluj, unde cei doi au avut parte de o petrecere de vis și au sărbătorit dragostea alături de sute de invitați. 

Ce își dorește Alina Ceușan pentru bebelușul ei

Alina a mărturisit că îşi doreşte ca fiul ei să moştenească anumite trăsături de la Raul, pe care îl consideră un om talentat, cu multe calităţi şi cu o viziune artistică asupra a ceea ce are viaţa de oferit. "Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de carismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el. Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm’ la „ești aici". În fiecare moment, o să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd”, declara Alina Ceușan într-un interviu acordat publicației Elle. 

Citește și:

Ce mai fac «reginele Instagramului» de la Asia Express. Carmen Grebenișan s-a despărțit de iubit, Alina Ceușan ar fi gravidă

Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express, înainte de operațiile estetice

Mai multe