Alina Dincă de la X Factor a slăbit 55 kg în 2 ani. Iată cum arăta înainte! Transformarea e uluitoare

10 decembrie 2020 23:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Telespectatorii fideli ai showului muzical X Factor, de la Antena 1, au remarcat-o pe Alina Dincă (30 de ani), singura concurentă româncă din echipa Deliei. Joi seara, în etapa Duelurilor, a fost ca o forță și a emoționat juriul și publicul. Alina este un munte de ambiție și a dovedit-o după ce a slăbit 55 kg în 2 ani.

Pe Alina Dincă o știți de la "Românii au talent" (2011), dar și de la "Vocea României", unde a fost vocal coach pentru echipele lui Smiley. Anul acesta a venit la X Factor, însă puțini îi știu povestea. Alina a avut 110 kilograme și a slăbit 55 kg după ce, în ianuarie 2015, a decis să îşi micşoreze chirurgical stomacul. Acum e o “bombă-sexy”. În 2017 și-a ridicat sânii şi şi-a pus implanturi cu silicon într-o clinică specializată, în Turcia, pentru ca transformarea să fie și mai "wow". "Motivația am fost eu însămi. După 2 ani în care am strâns bani, m-am așezat într-o seară pe pat și am numărat tot ce strânsesem. Mi-am zis că dacă e voia lui Dumnezeu să mă operez, când voi numără banii, vor fi exact cât am nevoie. Multora, deși au bani de operație, le e frică. Și din nou se complac în situația în care sunt, invocând tot felul de motive penibile. Nu mi-a fost frică de nimic", a scris Alina pe blog.

Alina Dincă a început în Corul Allegretto

Drumul Alinei în muzică a început încă de la trei ani, când mama ei a decis să o înscrie la Palatul Național al Copiilor, în Corul Allegretto. 14 ani a fost solista corului, timp în care a mers la concursuri și festivaluri naționale și internaționale, unde a câștigat nenumărate premii. A urmat Liceul de muzică “Dinu Lipatti”, iar la 18 ani a intrat la Conservator.

Citește și:

Alina Dincă, «mâna dreaptă» a lui Smiley la Vocea României, în juriu la Cântă acum cu mine

Mai multe