Alina Eremia, transformată radical: "Am acceptat provocarea"! FOTO

23 februarie 2015 13:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

De curând, Alina Eremia (21 de ani) s-a transformat în... "vestitoarea primăverii"! Totul a fost pus la cale de unul dintre cei mai buni prieteni ai artistei, Adrian Perjovski.

Alina Eremia, concurentă, în acest sezon, a emisiunii “Te cunosc de undeva”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Antena 1, a acceptat o nouă provocare: a fost transformată în “vestitoarea primăverii” de specialiştii de la Jovsky Studio. “Am acceptat provocarea venită din partea prietenului meu, hairstylist-ul Adrian Perjovschi de a participa la proiectul lui. Am ales împreună conceptul şedinţei foto, am visat amândoi la temperaturi mai prietenoase şi ne-am gândit să aducem noi primăvară mai repede. Aşa că am pus la cale un shooting în care am pus accentul pe culoare, volum şi luminozitate. Am avut o ţinută Pas du Tout sexy şi romantică, potrivită pentru această perioadă a anului, când Cupidon îşi aruncă săgeţile”, a mărturisit Alina Eremia.

“Alina se încadrează în trendul de primăvară–vara. Am ales un joc de volume tocmai pentru a evidenţia şi mai mult degrade-ul şi luminozitatea din păr. Sezonul acesta se poartă degrade-urile naturale, buclele lejere şi lungimea părului de la mediu, la lung. Ne-am distrat la şedinţa foto şi ne place să credem că am atras soarele şi vremea frumoasă cu buna dispoziţie”, a povestit hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

“Am ales să-i fac Alinei un machiaj îndrăzneţ, pe nuanţe de albastru, această culoare fiind una dintre tendinţele anului 2015 în machiaj. Pune în evidenţă irisul căprui-verzui al Alinei şi e foarte potrivit pentru primăvară. Pentru un plus de prospeţime, am folosit un roz satinat pe pomeţi şi tâmple”, a adăugat make-up artistul Cristina Bârsan.

Mai multe