Alina Laufer, de urgență, la doctor, cu unul dintre gemeni: "A fost o noapte de coșmar"

8 octombrie 2021 15:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Laufer a trăit clipe de coșmar zilele trecute cu unul dintre gemeni! Soția lui Ilan Laufer a ajuns de urgență la medic cu fetița Davina, în vârstă de opt luni, care a acuzat stări de rău încă de luni seara. Fetița a contractat o bacterie periculoasă și a fost pe punctul de a se deshidrata.

„Am fost la părinții mei în curte și cred că a luat o bacterie de la animalele de acolo. Nu știu foarte sigur de unde a luat-o. Am acționat la timp, a fost o noapte de coșmar. Inițial, am crezut că-i dau dințișorii, are deja doi jos, dimineața mi-a zis doamna doctor că nu poate să-i fie așa de rău. Luni seara, a început să se simtă rău. A plâns o oră încontinuu. Nu adormea. Nu am dormit nici noi toată noaptea. Marți dimineață a dus-o la doctor și i-a făcut analize. A avut trei-patru scaune într-o seară. Schimb 10 scutece pe zi mai nou, febră nu a avut. Nici acum nu vrea să mănânce. Am început diversificarea acum trei săptămâni. I-am dat antibiotic și și-a mai revenit”, a povestit Alina Laufer, la „Teo Show”.

În februarie, Alina Laufer năștea prematur gemenii, pe Davina și Nathaniel. Soția lui Ilan Laufer a stat internată în spital o lună și jumătate. Băiețelul Nathaniel a fost intubat mult timp și a avut o problemă cu refluxul.

Citește și:

EXCLUSIV Ilan și Alina Laufer și-au dus gemenii acasă, după 38 de zile: “Jorge și Karina i-au cumpărat cercei fetiței"

Alina Laufer, despre viața cu gemeni. «Am momente în care vreau să fug de acasă. Mi-e rușine!»

Mai multe