Alina Laufer, ședință super sexy la malul piscinei. S-a dezbrăcat pentru a promova botoxul pentru păr

22 septembrie 2014 16:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Noua vedetă a postului Kanal D, Alina Laufer, a semnat un contract avantajos, în urma căruia a devenit imaginea în România a produselor pentru păr, Kashmir Hair Botox. Mai precis, este vorba despre tratamente și produse intrate recent pe piața noastră și care asigură rezultate revoluționare, precum revigorarea totală a podoabei capilare

Alina Laufer, pe care o putem vedea în fiecare dimineața în cadrul emisiunii "Draga mea prietenă" a fost aleasă să reprezinte acest brand atât datorită frumuseții sale, a expunerii media de care se bucură dar mai ales datorită relației sale speciale cu Israelul, țara natală a soțului ei, Ilan, dar și al acestor produse pentru păr. De altfel, Alina Laufer este prima vedetă din România care a beneficiat de tratamentul cu botox pentru păr, fiind apoi urmată de Ruxandra Dragomir, Andreea Berecleanu sau Dana Săvuică.

Pentru pictorialul gândit de fotograful Damian Horațiu Sultănoiu, Alina Laufer a fost nevoită să renunțe la rochițele sale și să pozeze complet dezbrăcată, acoperită subtil de un prosop. Ședința foto a fost realizată în Floreasca, la piscina al cărei proprietar este soțul ei alături de un asociat. 

Mai multe