Alina Plugaru, nostalgică după regimul din junglă! Ce găteşte fosta actriţă de filme pentru adulţi

5 aprilie 2015 17:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

A părăsit în lacrimi jungla africană şi nu trece zi să nu îşi amintească prin ce a trecut la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Alina Plugaru a stat două săptămâni în concurs, timp în care cel mai greu i-a fost să doarmă sub cerul liber şi să să hrănească zilnic cu porţii mici de orez şi fasole.

La o lună de când a părăsit tabăra şi a ajuns în civilizaţie, blonda a intrat în bucătărie ca să gătească un fel de mâncare pe care în junglă aproape ajunsese să-l urască. Alina a pregătit mai multe porţii de orez brun şi a publicat dovada pe contul ei de socializare explicându-le prietenilor că îi este dor de perioada pe care a petrecut-o în junglă.

Alina a fost printre ultimii concurenţi care au intrat în concurs. Fosta actriţă de filme pentru adulţi a venit în junglă mai târziu, împreu7nă cu Gabi Jugaru. Dacă cel din urmă a cerut singur să plece acasă, Alina a luptat până în ultima clipă să rămână în junglă. A intrat la duel cu Andreea Moldovan, dar proba i-a întors stomacul pe dos. Nu a reuşit să mănânce nimic din ciudăţeniile care i le-au servit Cabral şi Bobonete, astfel după două săptămâni blonda a plecat acasă. Deşi nu ştie dacă ar mai repeta experienţa, Alina a rămas în relaţii foarte bune cu mai mulţi concurenţi ai reality-show-ului cu care continuă să se întâlnească şi acum şi să stea la poveşti.   

Mai multe