Alina Pușcaș a făcut cununia civilă abia acum! A purtat o rochie superbă, iar cei trei copii i-au fost alături

12 octombrie 2019 22:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Pușcaș s-a măritat cu medicul Mihai Stoenescu! Așa apăreau titlurile ziarelor și ale site-urilor online și acum doi ani, în 2017, când prezentatoarea TV a spus „Da” în fața altarului! Însă cine s-ar fi așteptat ca cei doi soți, uniți în fața lui Dumnezeu, să nu fi pășit înainte în fața Stării Civile?!

Alina Pușcaș și-a luat prin surprindere prietenii virtuali sâmbătă, 12 octombrie, după ce a publicat o serie de imagini de la cununia civilă pe care n-o făcuse până acum, deși vedeta anunțase că se căsătorise religios la biserică cu tatăl celor trei copii ai săi încă de acum doi ani! În marea zi, Alinei i-au fost alături cei dragi, la data în care cuplul a decis să fie soț și soție și în acte, nu numai după binecuvântarea preotului.

Alina Pușcaș s-a cununat civil cu Mihai Stoenescu

Pentru ziua în care a devenit soție și în fața legii, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” a purtat o rochie albă, așa cum nu a făcut în ziua nunții religioase, când a ales o ținută roz pal. Vom afla mai încolo motivele! Pe lângă prieteni, familie și apropiați, Alina și Mihai i-au avut alături în această zi specială și pe cei trei copii ai lor, care au asistat zâmbitori și emoționați la eveniment.

Părinții lor au decis să semneze într-un final în condica Stării Civile după ce al treilea micuț al lor a venit pe lume, o fetiță care s-a născut doar cu două luni în urmă. Alina a purtat de data aceasta o rochie potrivită pentru nuntă, de culoare albă, până la genunchi, cu volan pe umăr, asortată cu o pereche de sandale și un frumos buchet de flori. 

Alina Pușcaș a făcut întâi cununia religioasă, iar mai apoi pe cea civilă

Alina a fost o mireasă cu totul atipică, alegând să meargă pe o formulă care nu o urmărește deloc pe cea clasică. Vedeta s-a căsătorit întâi religios cu partenerul ei, la biserică, într-o rochie roz pal, cu volane și aplicații. Aceasta spunea la momentul respectiv că întreg evenimentul a fost „regizat” de soțul ei, care i-a făcut această surpriză fără ca ea să aibă idee că aceea va fi ziua în care va păși în fața altarului, având în vedere că ei se îmbrăcaseră la 4 ace pentru botezul fetiței lor. 

Astfel, cei doi au mers la biserică pentru botez, dar mămica s-a trezit ulterior şi mireasă, după ce preotul a anunţat că vor asista şi la o cununie religioasă.

„La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am ştiut nimic. Mi-a pus cineva un buchet în mână şi m-am trezit cu preotul care spunea în faţa tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului şi a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai şi am spus: “E pe bune? Vorbeşti serios?” Şi, evident, am izbucnit în plâns. A fost minunat! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!”, declara Alina în urmă cu doi ani. 

Mai multe