Alina Puscaş a împlinit azi 32 de ani. Cum şi-a petrecut ziua de naştere

2 noiembrie 2017 13:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a împlinit azi 32 de ani însă, deși și-ar fi dorit, nu se află în vacanță, ci la serviciu. A avut totuși parte de nenumărate surprize și cadouri.

Pe reţelele sociale a publicat fotografii în care apare alături de soțul ei, la marginea mării, însă în realitate Alina Puşcaş nu e plecată departe de ţară. Vedeta filmează un episod nou din “Te cunosc de undeva”, emisiunea Antenei 1, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00. Alina Puşcaş a sărbătorit alături de colegii ei și a pus pe Instagram un video de la petrecerea-surpriză din culise. Una peste alta, acest an a fost extrem de reușit pentru vedetă. Are o relație perfectă cu soțul ei, medicul stomatolg Mihai Stoenescu, are doi copii minunați, Melissa (un an) și Alexandru (2 ani și 3 luni), iar recent a mai fost inclusă într-un proiect de la Antena 1. Este vorba despre serialul “Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion.

Cum a debutat Alina Puşcaş

În 2010 se lansa la Antena 1 o nouă telenovelă, care avea “să rupă” audienţele la vremea aceea. Este vorba de “Narcisa sălbatică”, o producţie în care Alina Pușcaș interpreta rolul principal feminin, alături de multe nume mari din filmul românesc. Primul sezon a avut mare succes, iar în 2011 s-a mai filmat unul, “Narcisa: iubiri nelegiuite”.

Mai multe