Alina Pușcaș, confirmată și ea cu coronavirus! Ce spune prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva”

19 iunie 2020 23:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Pușcaș a declarat, pentru revista Elle, că a fost infectată cu COVID-19. Aceasta a explicat însă că este asimptomatică, și că se află acum internată la spitalul militar mobil din Otopeni.

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a mărturisit că s-a întâlnit cu mai mulți colegi, iar după confirmarea recentă a altor cazuri a decis să-și facă și ea un test.

Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea au fost de asemenea depistați pozitiv, așa că panica în trustul Antenei a crescut semnificativ în ulima perioadă.

Vedeta TV a explicat însă că ea „nu s-a aflat printre acei colegi de la «Te cunosc de undeva» care au stat în apropierea celor confirmați”, pentru că nu a participat la acele filmări. Ea a susținut, totuși, că mai multe vedete s-au întâlnit în urmă cu aproximativ 12 zile, iar „cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs”.

Alina Pușcaș a declarat că a decis să-și facă un test, după ce a aflat că alți colegi au fost infectați, printre care cântăreții Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu. „Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie”, a spus aceasta.

Alina a preferat să se interneze la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”. „Sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat”, a mai spus prezentatoarea, pentru sursa anterior menționată.

„Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare”, explica vedeta. În mesajul ei, Alina Pușcaș le transmite celor care au fost infectați cu COVID-19 că „nu trebuie să te simți prost sau să te simți blamat, pentru că nu ai nicio vină”.

Mai multe